Seminarski Maturski Diplomski Radovi

Pretraga Zabava O nama Kontakt
 
KAKO DOĆI DO RADOVA?
Kontakt PDF Štampa El. pošta
  • RADOVI NISU SLOBODNI ZA DOWNLOAD!

AKCIJA U TOKU!

  • Za korisnike iz Srbije cena paketa od 3 urađena rada sa spiska je 1000 dinara. Novac šaljete uplatnicom putem banke ili pošte na naš račun a detalje oko uplate ćete dobiti nakon kontakta sa nama preko e-maila. Radove dobijate nakon naše provere, u toku sutrašnjeg dana, ili ako nam skenirate overenu uplatnicu time ubrzavate postupak i radove dobijate istog dana na Vaš e-mail.

  • Za korisnike iz Bosne i Hercegovine (Republike Srpske) cena paketa od 3 urađena i otkucana seminarska rada (u toku već pomenute akcije) je 24 KM i novac se uplaćuje na naš tekući račun iz Banjaluke u NLB banci (detalje oko uplate ćete dobiti u e-mail-u)

 

pošaljite nam tačna imena radova koji vam trebaju (onako kako su napisana u pretrazi)

nemojte nas kontaktirati i tražiti radove a da niste ni pogledali na spisku da li te teme postoje ili nešto slično i time nam otežavati posao.

prilikom traženja radova budite kreativni i maštoviti i sigurno ćete naći ako ne istu temu onda bar sličnu

ako posle dugotrajne pretrage ne uspete da nađete rad ili neku sličnu temu, onda nas tek možete kontaktirati i tražiti izradu novog rada

Popuni formular za izradu novog rada  • AKO NISTE PRONAŠLI RAD NA SPISKU, postoji mogućnost izrade sasvim novog rada samo za Vas i to od strane naših proverenih saradnika sa kojima imamo dugogodišnju uspešnu saradnju. U ovom slučaju, najbolje je da popunite formular koji se nalazi ovde i predstavite nam kakav Vam je rad potreban, a potom očekujte naš odgovor u kome ćete biti obavešteni da li je saradnik u mogućnosti uraditi navedeni rad, u kom roku i po kojoj ceni.

  • Radove dobijate u elektronskom formatu kao .doc na Vaš e-mail. Svaki rad je kvalitetno urađen jer smo samo takve radove uvrstili u našu kolekciju. Ne bavimo se štampanjem ni koričenjem radova.

 


 

NAJSTARIJI I NAJPOZNATIJI INTERNET PORTAL KOJI SE BAVI OVIM POSLOM! APSOLUTNI LIDERI NA OVIM PROSTORIMA! 5 GODINA TRADICIJE SU DOKAZ KVALITETA NAŠEG RADA I PREDANOSTI OVOM POSLU. TRUDIMO SE DA BUDEMO JOŠ BOLJI. NAJBOLJI SA NAJBOLJIMA!